Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii

Totul a inceput intr-o noapte calda, cu ploaie torentiala in Bucuresti. Venind dinspre Crossroads (care in seara aia era inchis) spre centrul vechi ne decidem sa mergem pe Blanari, cu directia Club A.

Ajungem fleasca(dar distrati) la destinatie si la intrare ne hoataram sa sunam si alti prieteni aflati in zona, ca sa fie distractia si mai mare. In timp ce prietena mea vorbea la telefon observ cum stimatul individ ce purta un ecuson pe care scria “bodyguard” incerca sa formuleze o propozitie in engleza ca sa-i explice unuia dintre noi parerea lui despre tinuta acestuia. Auzind “Is ok…is ok…this (aratand spre pantalonii lui)..you go running..ok…running”. Ok am zis si eu… sa vedem care-i e problema.

Astfel am aflat ca stimabilul badigard nu era de acord cu faptul ca acest amic al meu polonez – si care zambea pierdut ca nu stia ce vrea domnul de la el – purta o pereche de pantaloni scurti gen sort (si totusi nu atat de scurti).  Si cum si el era obligat sa poarte pantaloni lungi asa si clientii ar trebui sa vina imbracati intr-un anumit fel. Eu acum ma intreb: de ce fetele cu cat au pantalonii sau fusta mai scurte cu atat au calea mai libera? Nu este asta discriminare? De ce intr-o zi cu 40 de grade Celsius si o noapte cu 30 de grade o fata poate veni intr-o rochita subtire, pantaloni scurti, iar un baiat trebuie sa-si ia tricou/ camasa, panataloni lungi sau 3/4 din cine stie ce material si sa asude ca un bou in minunatul club foarte prost aerisit?

Se pare ca tinuta este foarte importanta. Cand mergi in club nu mergi sa te distrezi, ci mergi sa-ti etalezi toalele ca sa pice domnitele interesate. Poate ca de aia am gasit de atatea ori cocalari mitocani in Club A (motiv pentru care nu am mai fost de ceva timp), dar care aveau o tinuta adecvata stilului clubului. La fel cum aveau “doamna si domnul” aflati la usa si care ranjeau amuzati de situatie, probabil cunostinte ale domnului badigard

Le-am urat o clientela pe masura promovarii si dorintelor vestimentare si ghidati de afirmatia badigardului “Daca nu va convine sunt atatea cluburi in zona” ne-am indreptat cu pasi rapizi prin aceeasi ploaie torentiala catre Revenge, unde desi in fata usii erau 3 tipi cat dulapul si care puteau fi mai furiosi am intrat uzi leoarca, in pantaloni scurti fara a se uita macar cineva dupa noi – bineinteles cu intrare libera.

Distractie placuta, dragii mei!

Advertisements

One thought on “Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii

  1. I used to work there … a long time ago, dar se pare că nu îndeajuns de lung încât să nu mi se pară foarte cunoscută scena, deh, ţâfna este invers proporţională cu reputaţia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s