Se cauta oameni mari

BRD Groupe Societe Generale a demarat o campanie prin care ofera lunar, din iulie pana in decembrie, cate 20 000 RON unei persoane talentate in domenii precum cultura, sportul,educatia sau cercetarea.

Visuri precum un album muzical, o expozitie de arta, studii in strainatate, participarea la o competitie sportiva pot deveni realitate daca le faceti cunoscute.

Daca aveti o cunostinta care este talentata si merita acea suma de bani mergeti pe www.cautamoamenimari.ro, creati-va un cont si scrieti-i povestea. Aceasta nu trebuie scrisa de posibilul beneficiar al premiului, ci de o alta persoana care sa descrie situatia beneficiarului. Nu va fi acordat premiul pentru tratamente medicale.

In primele 20 de zile ale fiecarei luni vor fi postate povestile, iar in urmatoarele 10 zile va fi votata cea mai merituoasa istorisire si respectiv talent.

Pentru mai mult detalii accesati site-ul www.cautamoamenimari.ro la sectiunea Regulament, dar mai ales nu ocoliti Povestile deja inscrise si acordati un vot celui mai talentat participant.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s