Farewell!

Post legat de cel de mai jos..si de altele de pe aici…post legat de Travka. Iar. Cred ca de data asta ii ultimul. Caci….s-a destramat aceasta trupa.Β  Am aflat acest lucru cand imi desfasuram cu deosebita placere job-ul de voluntar la Stufstock. Si eram bucuroasa ca va fi si concert Travka. (In mintea mea destinul isi facea jocul – doar eu stiu ce scriu- si toate se aranjau fain). Insa pe data de 13 august a fost anuntat oficial ca trupa si-a incheiat activitatea. Cam naspa fu momentul ala…crezand ca e vrajeala. But it was true.

Mi-au placut tare, muzica lor era altceva. La fel a fost si cu Urma, dar parca astia erau mai aproape. Si cu toate astea zic ca e cazul sa le respectam decizia, sa le multumim pentru cele 2 albume si pentru concertele live (chiar si alea mai plictisitoare πŸ˜› ) si gata. Nu cred ca vor reveni asupra deciziei daca un grup de fetite plang pe grupul de discutii si le compun poezii si povesti profunde. Ei au trecut peste aceasta faza din viata lor, cativa si-au format trupa noua – Discoballs – , iar pe restul ii asteptam sa revina cu chestii faine.

Cat despre muzica Discoballs momentan ma abtin de la a ma arunca cu capul inainte si a-i proslavi doar pentru ca au fost membrii Travka. Ce-am auzit pana acum nu mi-a placut, iar daca tot ce compun e asa, nu prea ma vad pe la concertele lor. Insa le doresc fani/fane multi/e si succes.

Eu am incheiat episodul Travka fain..un ultim concert in Hand, Vama Veche, prin iulie, cu muuulta veselie si pe scena si dupa. Frumoasa ultima amintire pentru mine.

Iar acum imi focusez atentia catre lucruri nou aparute sau descoperite, cum ar fi:

sau

ori

Enjoy them as I do!

Advertisements

One thought on “Farewell!

  1. farewell,so long,we have to say goodbye! πŸ˜€ e din the sound of music,nu-l mai tin minte exact, dar se potriveste πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s