Campanie electorala de tot rasul

Chiar nu aveam de gand sa-mi exprim vreo opinie legat de campania electorala de anul acesta, pentru ca abia stiu care-s candidatii pentru primaria capitalei, iar pentru sectorul in care locuiesc cred ca stiu vreo 3 din nu stiu cati. Primul pe care-l stiu e Ontanu -actual primar, al doilea Robert Ionescu de la PNG -pentru ca e plin sectorul de afise, sticker-e cu el si de al treilea am aflat azi cand asteptand troleul am vazut tot niste sticker-e pe care era scris “Dragos Dinca – curata si improspateaza D 2 ori mai bine”. Stai putin…la primaria sectorului 2 candideaza un detergent sau e o noua marca de detergent aparuta pe piata? Stie cineva cine se ocupa de campania acestui domn? Din cate am vazut este profesor la SNSPA la Administratie Publica…pai nu putea si dumnealui sa dea o fuga pana la Comunicare sa nu se trezesca cu asemenea slogan?

Si acum cat scriam am vazut un pix de la PD-L cu Dan Cezar Ionescu (hai ca-l stiu si pe al 4-lea) pe care era scris “Primarul DeVotat”. Apai “Primarul Serios si DeVotat” apare si in campania lui Ontanu, care-i de la PSD. Sa fie lipsa de inspiratie, sa fie lipsa de interes? Cine pe cine a plagiat?

Si ca tot m-am pornit cu exemple care mie imi starnesc rasul, dar si mila trebuie sa-i mentionez si pe cei de la PNTCD cu sublimul ochi in frunte si cu vantul care bate si apa care trece rasunand din masinile care au impanzit centrul orasului.

O alta curiozitate a mea este referitor la ce se intampla cu afisele, banner-ele si sticker-ele electorale dupa incheierea alegerilor. Probabil ca dupa fiecare campanie o sa ramana pe stalpi lipite pana in 2009 cand incepe campania electorala pentru presedintie. Unu’ n-are trecut in program sa curete Bucurestiul de tot gunoiul asta. (pe care s-au cheltuit sume extrem de mari).

Oricum, eu zic sa ne gandim bine, sa alegem raul cel mai putin rau, dar sa mergem la vot ca altfel o sa fim condusi de cei alesi de babele incantate ca primesc o galeata si-un tricou.

Later edit:

Si pentru ca “the show must go on”…inca una din reprezentarile grandioase ale creatorilor de mesaje electorale.(Tanase  – sectorul 6)

Ambele sloganuri “inspirate” sunt pentru candidati ai PNL. Chiar nu stie nimeni cine le-a facut campania?

P.S. Nu am nimic cu vreunul din candidati si nici nu le contest calitatile de buni administratori(Stiu ca dl Dinca are si blog si site si am idee cu ce se ocupa)…eu ma indoiesc doar de cei care au creat aceste mesaje.

Advertisements

3 thoughts on “Campanie electorala de tot rasul

  1. A propos de faza cu pixurile, pai ala e BLAT, nu plagiat… nu ti se pare logic ca primarul si viceprimarul sa vrea sa iasa macar unul dintre ei? Uite ce am gasit: http://ioskap.blogspot.com/2008/05/blat-psd-pdl.html

    Hehe… Decat comunistii astia doi sau baiatul ala cu fata lui de mafiot aspirant de la PNG, mai bine detergentul. Zau. Ca vorbeai despre Dinca (tare faza cu detergentul, eu nu am vazut decat niste stickere cu o poza si adresa sitului), o fi cum o fi campania, dar omul in sine e misto. Are blog – citeste sa vezi: http://blogdecampanie.dragosdinca.ro/blog/

  2. In ce am scris mai sus nu cred ca ceva pune la indoiala capacitatile domnului Dinca, numai in cazul in care a facut sloganurile. Acum sincer…la ce te gandesti cand vezi ca scrie “curata si improspateaza”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s