TIA-TRU FORUM

Nu lasa informatia sa treaca pe langa tine! Cu cat esti mai informat cu atat esti mai bogat! Promo-TIA aduce informatia mai aproape de tine!
Initiative ale tinerilor, schimburi de experienta, serviciu de voluntariat european (EVS), proiecte nationale, proiecte internationale, traininguri, proiecte pentru democratie, multilingvism, interculturalitate, arta, sport, media, toleranta, diversitate, egalitate de sanse.
Multiplicatorii Promo-TIA (Reteaua Nationala de Multiplicatori de informatie -Tineret in Actiune) organizeaza sesiuni de informare la nivel national folosind ca metoda inedita de prezentare metoda TEATRU FORUM.
Teatrul Forum este un spectacol interactiv de teatru in care audienta este invitata sa urce pe scena, sa se informeze, sa propuna solutii, sa inlocuiasca personaje si sa incearce sa rezolve situatii inspirate din realitate.
Vino si tu cu prietenii vineri, 16 mai, ora 18.30, in Club A (Bucuresti) si poti viziona piesa de Teatru ForumUnde te duci tu, Ano? – realizata de echipa de voluntari a Asociatiei A.R.T. Fusion si a Fundatiei Parteneri pentru Dezvoltare Locala impreuna cu multiplicatori Tineret in Actiune.
E un loc in care te simti bine cu prietenii, vizionezi si o piesa de teatru, ai ocazia sa vezi spectatori pe scena si mai ales sa fii informat despre oportunitati de voluntariat pe termen lung in Europa, schimburi de tineri, posibilitati de finantare a unor initiative personale, schimburi de buna practica, etc…
Poti avea acces la toate acestea prin Tineret in Actiune, un program comunitar destinat tinerilor cu varste intre 15 si 30 ani implementat in Romania de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Aceste activitati au loc prin proiectului TIA-TRU FORUM, proiect realizat cu suportul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune si cu suportul organizational al Fundatiei Parteneri pentru Dezvoltare Locala (FPDL) si Asociatia A.R.T. Fusion

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s