Patrice @ Arenele Romane

Am aflat de curand ca nu sunt lasati deoparte vara asta nici ascultatorii de reggae. Si daca evenimentele foarte mari, gen festivaluri, nu sunt tocmai punctul lor forte, cei de la Events s-au apucat de concerte mai micute. Asa ca pe 23 iunie il vor aduce la  Arenele Romane pe PATRICE.

Sorina Burlacu declara “Stim ca muzica lui nu e in voga in Romania, ea adresandu-se unui anumit grup de oameni, un public preponderant tanar, format din exponenti ai generatiei “cool urban”, trendsetteri (formatori de tendinte) in permanenta cautare si permeabili la experimente”. Apoi declara ca in urma unui sondai de opinie realizat de Events Patrice se afla in topul preferintelor tinerilor cu varste cuprinse intre 18-35 de ani.(Sursa)

Eu nu prea inteleg…muzica lui este in topul preferintelor sau nu este in voga? Sau cine ar trebui s-o asculte ca sa fie in voga? Nu cei care au aceste varste sunt cei care merg la concerte si asculta cea mai multa muzica? Ori la noi n-o asculta cine trebuie. Nu e ascultata de “cool urban” si trendsetter-ii de la noi? Oricum la cum arata generatia asa-numita “cool urban” la noi, prefer nici sa nu asculte o asa muzica…e mult prea buna pentru ei. Anyway, I’m a little bit confused.

Advertisements

2 thoughts on “Patrice @ Arenele Romane

  1. pey exista mai multe categorii de varsta decat 18 – 35. cei sub 18 ani au altfel de gusturi, probabil. de aici diferenta: artist in topul preferintelor la categoria 18 – 35, dar nu foarte ascultat de restul.

  2. hai ca iar e canicula afara si murim de sete cu eventsu’.astia sunt aia cu apa de la rolling stones fratilor!!!!!!!!!!asta au ajuns sa faca, patrice?hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s