Bucurestiul a fluierat fault

Si sa speram ca se va fluiera in continuare si nu se va opri la evenimentul organizat de AIESEC.

Poate ieri ati trecut prin Cismigiu si v-ati mirat de ce in centrul parcului, in centrul Bucurestiului, o gasca de “nebuni” s-a asezat la picnic si face gunoaie peste tot in jurul ei.p1120489.jpg “Pai nu strangeau cei de la AIESEC oricum? Suntem in Bucuresti, asa face toata lumea. Suntem tineri, trebuie sa ne distram si la urma urmei e gunoiul meu, fac ce vreau cu el.” De asemenea cei prezenti au fost abordati si de vanzatori ambulanti de gunoi p1120499.jpg, caci daca AIESEC-ul reuseste nu prea veti mai gasi gunoaie, asa ca trebuie profitat si facut provizii. Cam astea erau replicile noastre cand abordam oamenii din parc sau cand voluntari veneau sa ne roage sa strangem gunoaiele.

De fapt totul a fost organizat (mai mult improvizat) iar cei 8 voluntari ai Art Fusion au reusit sa demonstreze si celor din AIESEC ca romanii nu sunt chiar atat de implicati pe cat probabil au declarat in chestionarele completate, deoarece la simpla intrebare “Va deranjeaza gunoiul pe care-l facem?” treceau nepasatori, iar cea mai faina replica am primit-o de la niste muncitori care ne-au raspuns “Noi sapam, n-avem treaba cu gunoiul”.

Vrem sa le multumim si voluntarilor care au dus munca de convingere cu noi si care si-au expus foarte clar parerile referitor la aruncatul gunoiului unde vrem sip1120539.jpg nu in cosurile special amenajate, pana cand si-au dat seama ca eram de partea lor de fapt.

Lupta impotriva nesimtirii, nepasarii si indiferentei continua, iar eu o sprijin din plin.

Advertisements

One thought on “Bucurestiul a fluierat fault

  1. “Noi sapam, n-avem treaba cu gunoiul” suna a vechiul “Noi muncim! Nu gandim”, ha,ha,ha. Misto initiativa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s