Gelu si Liliana

Cuplul langa care m-am asezat in metrou. Personaje la vreo 30 si ceva de ani, iubiti, nu concubini, caci in discutia lor se preciza ramasul peste noapte. Dar nu la o cafea, ca de..Lilianei nu-i place cafeaua, daca vrea sa ramana sa-i faca un ness. Si nici la un sprit cum sugerase Gelu, daca vrea sa ramana macar sa fie vin curat.

Interesante personaje cu un intersant anturaj. Caci un anume domn a incercat sa-i vanda Lilianei o pilota cu 10 lei, desi avea client si cu 30. Dar dupa cum stie tot satul ala are purici si mai ales…ii vinde ei pilota dupa ce s-a culcat in ea cu o anumita individa? (scuzati ca n-am retinut numele, dar s-au perindat multe personaje in discutia lor, pe ei i-am retinut pentru ca la 10 secunde metroul trebuia sa stie ca pe ea o cheama Liliana asa ca Gelu ii spunea pe nume destul de tare. Cu el a fost mai dificil, abia la final am aflat).

Liliana, doamna bine cu caciula (din piata), haina de iarna, pantaloni mulati si ciocate, buzele rosu-visiniu si unghiile aceeasi culoare asortate. Gelu avea o dilema: cum il suna el pe nustiucare ca pe foita are o bara intr-un numar de genul 0745/*** ***. Acum la ce numar sa sune? 0745 sau *** ***?

Pan’ la urma s-au dus in Auchan sa-i ia Lilianei ness, dar nu la pliculet, ci la borcan mare. Deci ramane peste noapte.

Advertisements

One thought on “Gelu si Liliana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s