2 in 1 la Coke Live Festival

Mai sunt 12 zile pana la cel mai tare festival al verii. Esti gata pentru un sfarsit de iunie incendiar?

Daca esti student sau elev vino cu prietenul / prietena sau colegul/colega si puteti intra “doi pe un singur bilet” pe baza carnetului de elev/student si a unui act de identitate. Oferta limitata de bilete.

IA-TI BILETUL ACUM!!!!
Cumpara-ti biletul de pe www.ticketpoint.ro sau din reteaua magazinelor Diverta:

Pe 23 si 24 iunie, in republica din Insula Lacul Morii, Coke Live Festival instaureaza dictatura difuzoarelor. Aproape 40 de trupe si artisti internationali si romani, printre care capetele de afis: The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult se pregatesc sa zguduie linistitul cartierul bucurestean Crangasi. In deschidere, pe 22 iunie, preludiu delicios: kick-off concert cu fetele de la PussyCat Dolls, pentru prima oara in Romania, si Macy Gray, senzatia soul-jazz-funk.

Cei mai tari DJ ai momentului, maestri emeriti ai platanelor autohtoni sau de import vor incinge butoanele pana la 4 dimineata in fiecare noapte in cortul Dance… Ai nevoie de nou & original? Stai lipit de scena mobila Coca-Cola, de pe tarm, unde poti sa aplauzi (sau nu) 14 trupe romanesti aflate la inceputul carierei, in cautarea unei rampe de lansare prin programul “Manifest Yourself”.

Pe o suprafata de 40 000 mp pe insula si in zona corespondenta de pe tarmul lacului, ai la indemana Internet, jocuri, masaj, fotbal, foossball. Organizam la cerere excursii cu balonul si Jocuri Olimpice de iarna la 30°C pe patinoarul cu silicon. Avem mancare, bautura si desert (terase Coca-Cola, inghetata, bere, fast-food)… si alte picanterii. Avem VIP-uri: Lola, maseuza oficiala a festivalului, creatori independenti de codite si freze punk, artisti body-painting, monstri sacri ai tatuajului, designeri & producatori de margele, bratari, coliere…

Adu-ti cortul cu tine si te poti retrage oricand din realitatea paralela guvernata de muzica in zona special amenajata pentru campare, pentru cateva ore de odihna asezonate cu fosnetul Lacului Morii.

Vino sa spui “Am fost la prima editie”! Scrie istoria!
22 iunie (concert deschidere Pussycat Dolls / Macy Gray / Simplu): 94 RON
23 iunie: 84 RON
24 iunie: 84 RON
Week-end (23 + 24 iunie): 134 RON
Campare (poate fi achizitionat numai impreuna cu un bilet de week-end): 35 RON/cort

Pentru mai multe detalii viziteaza www.cokelive.ro.

Advertisements

One thought on “2 in 1 la Coke Live Festival

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s