Te doare capul?

Nicio grija. Avem noi solutia. Cam asta spun toate reclamele la medicamente impotriva durerilor de cap. Si in fiecare zi apare un nou produs de acest fel, dar care nu se chinuie deloc sa fie mai convingator decat precedentele.

De curand a aparut pe la televizor in timpul calupurilor publicitare o serie de 2 spoturi la un medicament de gen, Caffetin. Doua reclame care par a fi facute de elevi dornici sa intre la o facultate de cinematografie si acum invata Photoshopul si cum sa foloseasca o camera de filmat. Cei care au facut reclama probabil au vazut ca este la moda sa folosesti o schita 3D care sa indice locul durerii, asa ca “s-o folosim ca da bine”. Dar asta nu le salveaza pe cele doua personaje (ca actori nu le pot spune) de la un esec grozav. In plus acestia sunt imbracati de parca tocmai se intorceau de la un spectacol in aer liber unde se dadeau mici si bere, ca sa nu mai spun ca fata are un hanorac pe care scrie numele firmei producatoare…si pentru ca nu pot arata il acopera cu blur.

Cand au facut aceste spoturi, probabil, realizatorii s-au inspirat din baladele populare romanesti unde comuniunea om-natura era prezenta si foarte importanta, pentru ca si in clipurile lor natura actioneaza in concordanta cu starea personajului: un vulcan erupand, respectiv o furtuna in jungla. Si datorita lui Caffetin totul se calmeaza.Ar trebui sa-l recomandam si autoritatilor locale din zonele calamitate, pentru a-l folosi in caz de inundatii, furtuni si alte fenomene de acest gen.

Iar numele produsului chiar nu ma convinge ca ar putea sa-mi amelioreze durerea de cap…poate doar sa-mi sugereze ca ar fi unul energizant sau revigorant…din moment ce ma duce cu gandul la cafea, cafeina…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s