Festivalul Filmului European

Multumesc Cristi!

Acest clip este cel mai amuzant vazut in ultimul timp…Multumim Dragos Bucur si Li Yang (sper ca i-am retinut bine numele) si de asemenea, Corneliu Porumboiu pentru idee si regie.
Festivalul Filmului European a ajuns la cea de-a XI-a editie si se va desfasura in cinci orase: Bucuresti, Craiova,Timisoara, Sibiu si Iasi.

Astazi, 3 mai, a avut loc deschiderea festivalului, la Muzeul Taranului Roman, eveniment deschis de un concert de muzica lautareasca, bere gratis si o masa cu preparate culinare romanesti aproape indeajuns (daca vreo doamna mai in varsta, dichisita, coafata si machiata nu s-ar fi asezat in fata mesei si n-ar fi mancat de unde apuca).

A urmat un scurt metraj englezesc “A love supreme”, un film despre gastronomie, caci altfel nu se putea. Mesajul Festivalului “Uniti in diversitate” apare in acest filmulet, din moment ce o doamna indianca prepara coltunasi.

A venit timpul pentru mult asteptatul film al serii, “La Terra”, care a pentru jumatate de ora a parut relativ interesant, pana cand imaginea a luat-o razna, s-a intors cu capul in jos si a trebuit oprita difuzarea. Lautarii chemati la datorie si-au intrat repede in rol si au pornit un nou concert, chef pentru a salva situatia. Astfel incat in ciuda problemelor tehnice, lumea s-a resemnat si a iesit la joc alaturi de tiganci.

Asadar nu pot spune ca festivalul a debutat cu o nereusita…cel putin s-a mancat si s-a baut for free… si sa speram ca filmul va fi reprogramat.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul Festivalului!

Ne vedem pe acolo. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s