Conferinte la Olimpiadele Comunicarii

Dupa ce am citit mesajul de pe grup al lui Marius Balaci intentia mea a fost sa creez un mesaj de promovare a conferintelor din cadrul Olimpiadelor, daaaar…pt ca ora e inaintata in noapte si timpul n-are chef sa ma lase sa creez, voi folosi mesajul lui pentru a promova Conferitele Olimpiadelor Comunicarii. In speranta ca nu va dori rasplata pentru dreptul de autor voi posta mesjaul sau.

Salutari,

Am publicat programul complet al Conferintelor de saptamana viitoare (7 si 8 mai), impreuna cu detalii despre fiecare conferinta:

http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/conferinte.html

Va invitam sa le vedeti si sa va confirmati participarea, prin intermediul formularului de pe site.

Dupa cum veti vedea, Conferintele corespund intr-o oarecare masura probelor de la Olimpiadele Comunicarii. Insa sfatul meu este sa nu optati doar pentru ce are legatura cu proba de Advertising sau cea Relatiile Publice (comercial).

Si asta pentru ca, spre exemplu, comunicarea institutionala are si va avea intotdeauna unele dintre cele mai mari bugete de pe piata.

Iar daca agentia voastra va fi in situatia de a face campanie electorala, ar fi bine sa stiti dinainte cu ce se mananca. Momentan, din cate stiu eu, Conferintele Olimpiadelor Comunicarii sunt singurul loc unde se vorbeste si de marketingul electoral.

Acestea fiind spuse, va asteptam cu drag la conferinte. De asemenea, v-am fi recunoscatori celor dintre voi care ne puteti sprijini in popularizarea lor.

Cu prietenie,

Marius Balaci

Director de PR Ethos

Blog personal: http://www.mariusbalaci.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s