Instalatii goale…

Intreaba un copil de 4 ani ce inseamna Craciunul…sigur o sa-ti raspunda “Ziua in care vine Mos Craciun si ne aduce cadouri”. Nu sunt o credincioasa prea mare, dar consider ca nu ar trebui sa uitam originile. Craciunul a reprezentat dintotdeauna ziua nasterii lui Iisus Hristos si asta stiam cu totii ca inseamna 25 decembrie.

Anul asta programele tv au fost foarte incarcate cu filme despre Mos Craciun, mai adevarat, mai fals, mai alb, mai negru, mai furat, mai businessman, oricum era Mos Craciun. Insa nu am vazut nici un film, ca in alti ani, care sa arate nasterea Domnului. Sunt filme interesante pe care ar trebui sa le vada si generatiile mai noi, pentru ca nu cred ca exista vreun episod din Pokemon despre Craciun :D.

Anyway, nu am simtit deloc spirtul sarbatorilor, anul asta, de parca ar fi fost niste zile oarecare, doar ca am revazut cunoscuti, unii mai placuti, altii nu, zapada a lipsit cu desavarsire, o alta bila neagra pentru Craciunul asta. Se apropie Revelionul, la fel de monoton si fara vlaga, sper ca macar sa ninga sa-l anime.

Trecand de la un subiect la altul fara lianti “Joyeuse Integration!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s